Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νάσος Κάτρης / Πέθανε ο στυλίστας Νάσος Κάτρης μια ημέρα μετά τον εμβολιασμό

Νάσος Κάτρης / Πέθανε ο στυλίστας Νάσος Κάτρης μια ημέρα μετά τον εμβολιασμό. Εντοπίστηκε στο σπίτι του και προς το παρόν η αιτία θανάτου του είναι άγνωστη. Πέθανε ο σχεδιαστής νάσος κάτρης μία μέρα μετά τον εμβόλιασμό του με astrazeneca. Νεκρός βρέθηκε χθες στο διαμέρισμά του ο 32χρονος στυλίστας νάσος κάτρης. Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 40 ετών, ο στυλίστας νάσος κάτρης. Η αθηνά βατικανού πήγε στο διαμέρισμα του στυλίστα και δυστυχώς τον βρήκε.

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 40 ετών, ο στυλίστας νάσος κάτρης. Ο στυλίστας νάσος κάτρης βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο λαγονήσι χθες το βράδυ, μόλις μια. Τον αναζητούσε και τον βρήκε νεκρό η φίλη του. Ένας νέος και ταλαντούχος άνθρωπος, ο στυλίστας νάσος κάτρης βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο λαγονήσι το βράδυ της τρίτης μόλις μια μέρα μετά τον εμβολιασμό του με astrazeneca. Η δυσάρεστη είδηση που ήρθε.

Νάσος Κάτρης: Ποιος ήταν ο στυλίστας που πέθανε μια ημέρα μετά τον εμβολιασμό του με AstraZeneca ...
Νάσος Κάτρης: Ποιος ήταν ο στυλίστας που πέθανε μια ημέρα μετά τον εμβολιασμό του με AstraZeneca ... from www.athensmagazine.gr
Ο νάσος κάτρης με καταγωγή από τη χαλκίδα εργαζόταν το τελευταίο διάστημα στην αθήνα και ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην πόλη του αλλά και στο νησί της μυκόνου. Ο νάσος κάτρης λάτρευε την καλή ζωή. Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 40 ετών, ο στυλίστας νάσος κάτρης. Νεκρός βρέθηκε χθες στο διαμέρισμά του ο 32χρονος στυλίστας νάσος κάτρης. Νεκρός εντοπίστηκε χθες βράδυ στο σπίτι του ο 40χρονος νάσος κατρής από τη χαλκίδα ο οποίος τη δευτέρα είχε κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό. Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο στυλίστας από τη χαλκίδα. «οι τραυματιοφορείς του εκαβ που παρέλαβαν τη σορό του μας είπαν ότι είναι πολύ πιθανόν να σχετίζεται ο θάνατος του με κάποια παρενέργεια του εμβολίου» δηλώνει φίλη του. Η δυσάρεστη είδηση που ήρθε στο φως το μεσημέρι της τετάρτης θέλει.

Ο στυλίστας νάσος κάτρης βρέθηκε στο σπίτι του νεκρός από φιλικό του πρόσωπο.

Η σορός του άτυχου νάσου εντοπίστηκε από την καλή του φίλη και σχεδιάστρια μόδας, αθηνά βατικανού. «οι τραυματιοφορείς του εκαβ που παρέλαβαν τη σορό του μας είπαν ότι είναι πολύ πιθανόν να σχετίζεται ο θάνατος του με κάποια παρενέργεια του εμβολίου» δηλώνει φίλη του. Ο 32χρονος στυλίστας νάσος κάτρης δεν είχε δώσει σημάδια ζωής για περίπου 24 ώρες και οι γονείς του είχαν ανησυχήσει. Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο στυλίστας από τη χαλκίδα. Αν και οι πληροφορίες ακόμα παραμένουν. Εντοπίστηκε στο σπίτι του και προς το παρόν η αιτία θανάτου του είναι άγνωστη. Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του το βράδυ της τρίτης ο σχεδιαστής νάσος κάτρης, ο οποίος τη δευτέρα είχε κάνει το εμβόλιο της astrazeneca για τον κορωνοϊό. Ο νάσος κάτρης βρέθηκε νεκρός σε ηλικία 40 ετών. Ο 32χρονος στυλίστας νάσος κάτρης δεν είχε δώσει σημάδια ζωής για περίπου 24 ώρες και οι γονείς του είχαν ανησυχήσει. Νεκρός βρέθηκε χθες στο διαμέρισμά του ο 32χρονος στυλίστας νάσος κάτρης. Ο νάσος κάτρης με καταγωγή από τη χαλκίδα εργαζόταν το τελευταίο διάστημα στην αθήνα και ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην πόλη του αλλά και στο νησί της μυκόνου. Πέθανε ο νεαρός στυλίστας νάσος κάτρης. Η δυσάρεστη είδηση που ήρθε στο φως το μεσημέρι της τετάρτης θέλει.

Νεκρός ο 32χρονος στυλίστας νάσος κάτρης μια μέρα μετά τον εμβολιασμό του. Νεκρός εντοπίστηκε χθες βράδυ στο σπίτι του ο 40χρονος νάσος κατρής από τη χαλκίδα ο οποίος τη δευτέρα είχε κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό. Πέθανε ο νεαρός στυλίστας νάσος κάτρης. Ο νάσος κάτρης ήταν καλός φίλος του σάββα πούμπουρα και ο παρουσιαστής τον αποχαιρέτισε το μεσημέρι της τετάρτης με ένα μήνυμα που ραγίζει καρδιές. Η σορός του άτυχου νάσου εντοπίστηκε από την καλή του φίλη και σχεδιάστρια μόδας, αθηνά βατικανού.

Πέθανε ο σχεδιαστής Νάσος Κάτρης μία μέρα μετά το εμβόλιο με AstraZeneca
Πέθανε ο σχεδιαστής Νάσος Κάτρης μία μέρα μετά το εμβόλιο με AstraZeneca from www.zarpanews.gr
Ο 32χρονος στυλίστας νάσος κάτρης δεν είχε δώσει σημάδια ζωής για περίπου 24 ώρες και οι γονείς του είχαν ανησυχήσει. Νεκρός εντοπίστηκε χθες βράδυ στο σπίτι του ο 40χρονος νάσος κατρής από τη χαλκίδα ο οποίος τη δευτέρα είχε κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό. Ο νάσος κάτρης ήταν ένας άνθρωπος, ο οποίος δούλευε για πολλά χρόνια στα νυχτερινά μαγαζιά της χαλκίδας αλλά και τη μύκονο ενώ τα τελευταία χρόνια διέμενε στην αθήνα. Ο στυλίστας νάσος κάτρης βρέθηκε στο σπίτι του νεκρός από φιλικό του πρόσωπο. Νεκρός εντοπίστηκε χθες βράδυ στο σπίτι του στο λαγονήσι, ο στυλίστας. Ο νάσος κάτρης με καταγωγή από τη χαλκίδα εργαζόταν το τελευταίο διάστημα στην αθήνα και ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην πόλη του αλλά και στο νησί της μυκόνου. Πέθανε ο νεαρός στυλίστας νάσος κάτρης. Ένας νέος και ταλαντούχος άνθρωπος, ο στυλίστας νάσος κάτρης βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο λαγονήσι το βράδυ της τρίτης μόλις μια μέρα μετά τον εμβολιασμό του με astrazeneca.

«οι τραυματιοφορείς του εκαβ που παρέλαβαν τη σορό του μας είπαν ότι είναι πολύ πιθανόν να σχετίζεται ο θάνατος του με κάποια παρενέργεια του εμβολίου» δηλώνει φίλη του.

Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του το βράδυ της τρίτης ο σχεδιαστής νάσος κάτρης, ο οποίος τη δευτέρα είχε κάνει το εμβόλιο της astrazeneca για τον κορωνοϊό. Ο νάσος κάτρης ήταν ένας άνθρωπος, ο οποίος δούλευε για πολλά χρόνια στα νυχτερινά μαγαζιά της χαλκίδας αλλά και τη μύκονο ενώ τα τελευταία χρόνια διέμενε στην αθήνα. Ένας νέος και ταλαντούχος άνθρωπος, ο στυλίστας νάσος κάτρης βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο λαγονήσι το βράδυ της τρίτης μόλις μια μέρα μετά τον εμβολιασμό του με astrazeneca. Η σορός του άτυχου νάσου εντοπίστηκε από την καλή του φίλη και σχεδιάστρια μόδας, αθηνά βατικανού. Ο στυλίστας νάσος κάτρης βρέθηκε στο σπίτι του νεκρός από φιλικό του πρόσωπο. «οι τραυματιοφορείς του εκαβ που παρέλαβαν τη σορό του μας είπαν ότι είναι πολύ πιθανόν να σχετίζεται ο θάνατος του με κάποια παρενέργεια του εμβολίου» δηλώνει φίλη του. Ο νάσος λάτρευε τα ταξίδια αλλά και τα ρούχα, καθώς αφιέρωσε την περισσότερη ζωή του στην μόδα και το στυλ. Σοκ προκάλεσε στο χώρο της μόδας η ξαφνική είδηση του θανάτου του σχεδιαστή νάσου κατρή, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του το βράδυ της τρίτης. Ένταση και με τον νίκο μπάρτζη στην εκπομπή της ιωάννας μαλέσκου. Αν και οι πληροφορίες ακόμα παραμένουν. Η σορός του άτυχου νάσου εντοπίστηκε από την καλή του φίλη και σχεδιάστρια μόδας, αθηνά βατικανού. Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο στυλίστας από τη χαλκίδα. Ο νάσος κάτρης με καταγωγή από τη χαλκίδα εργαζόταν το τελευταίο διάστημα στην αθήνα και ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην πόλη του αλλά και στο νησί της μυκόνου.

Ο νάσος κάτρης ήταν ένας άνθρωπος, ο οποίος δούλευε για πολλά χρόνια στα νυχτερινά μαγαζιά της χαλκίδας αλλά και τη μύκονο ενώ τα τελευταία χρόνια διέμενε στην αθήνα. Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 40 ετών, ο στυλίστας νάσος κάτρης. Η δυσάρεστη είδηση που ήρθε στο φως το μεσημέρι της τετάρτης θέλει. Τον αναζητούσε και τον βρήκε νεκρό η φίλη του. Η σορός του άτυχου νάσου εντοπίστηκε από την καλή του φίλη και σχεδιάστρια μόδας, αθηνά βατικανού.

ΣΟΚ . Νεκρός ο σχεδιαστής Νάσος Κάτρης - Μία μέρα μετά το εμβόλιο με AstraZeneca - nassosblog.gr
ΣΟΚ . Νεκρός ο σχεδιαστής Νάσος Κάτρης - Μία μέρα μετά το εμβόλιο με AstraZeneca - nassosblog.gr from nassosblog.gr
Η δυσάρεστη είδηση που ήρθε. Νεκρός ο 32χρονος στυλίστας νάσος κάτρης: Η σορός του άτυχου νάσου εντοπίστηκε από την καλή του φίλη και σχεδιάστρια μόδας, αθηνά βατικανού. Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 40 ετών, ο στυλίστας νάσος κάτρης. Ένας νέος και ταλαντούχος άνθρωπος, ο στυλίστας νάσος κάτρης βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο λαγονήσι το βράδυ της τρίτης μόλις μια μέρα μετά τον εμβολιασμό του με astrazeneca. Ο στυλίστας νάσος κάτρης βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο λαγονήσι χθες το βράδυ, μόλις μια. Πέθανε ο νεαρός στυλίστας νάσος κάτρης. Αν και οι πληροφορίες ακόμα παραμένουν.

Ένας νέος και ταλαντούχος άνθρωπος, ο στυλίστας νάσος κάτρης βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο λαγονήσι το βράδυ της τρίτης μόλις μια μέρα μετά τον εμβολιασμό του με astrazeneca.

Νεκρός εντοπίστηκε χθες βράδυ στο σπίτι του ο 40χρονος νάσος κατρής από τη χαλκίδα ο οποίος τη δευτέρα είχε κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό. Πέθανε ο σχεδιαστής νάσος κάτρης μία μέρα μετά τον εμβόλιασμό του με astrazeneca. Ένας νέος και ταλαντούχος άνθρωπος, ο στυλίστας νάσος κάτρης βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο λαγονήσι το βράδυ της τρίτης μόλις μια μέρα μετά τον εμβολιασμό του με astrazeneca. Ο νάσος λάτρευε τα ταξίδια αλλά και τα ρούχα, καθώς αφιέρωσε την περισσότερη ζωή του στην μόδα και το στυλ. Πέθανε ο σχεδιαστής νάσος κάτρης μία μέρα μετά το εμβόλιο με astrazeneca. Νεκρός στο διαμέρισμα του βρέθηκε, από καλή του φίλη, ο 32χρονος στυλίστας νάσος κάτρης, ο οποίος δεν είχε δώσει σημάδια ζωής. Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο στυλίστας από τη χαλκίδα. Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του το βράδυ της τρίτης ο σχεδιαστής νάσος κάτρης, ο οποίος τη δευτέρα είχε κάνει το εμβόλιο της astrazeneca για τον κορωνοϊό. Η σορός του άτυχου νάσου εντοπίστηκε από την καλή του φίλη και σχεδιάστρια μόδας, αθηνά βατικανού. Ο 32χρονος στυλίστας νάσος κάτρης δεν είχε δώσει σημάδια ζωής για περίπου 24 ώρες και οι γονείς του είχαν ανησυχήσει. Ο νάσος κάτρης με καταγωγή από τη χαλκίδα εργαζόταν το τελευταίο διάστημα στην αθήνα και ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην πόλη του αλλά και στο νησί της μυκόνου. Σοκ προκάλεσε στο χώρο της μόδας η ξαφνική είδηση του θανάτου του σχεδιαστή νάσου κατρή, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του το βράδυ της τρίτης. Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 40 ετών, ο στυλίστας νάσος κάτρης.

Post a Comment for "Νάσος Κάτρης / Πέθανε ο στυλίστας Νάσος Κάτρης μια ημέρα μετά τον εμβολιασμό"